خانه » اخبار » اخبار پزشکی » طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای

Posted by: محسن باقری 2020-06-11 Leave a comment

یک قاشق چایخوری شکر به سالاد سیب زمینی مقداری شیرینی می دهد.

مواد لازم
۹ سیب زمینی متوسط که به قطعات کوچک خرد شده است
½ فنجان سس مایونز
½ فنجان شیر
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید مقطر
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ عدد ساقه کرفس که به صورت ریز خرد شده است
¼ فنجان جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پیازچه تازه
طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ، سیب زمینی ها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و به مقدار کافی آب برای پوشاندن روی سیب زمینی ها اضافه کنید. تا حدی روی آن را بپوشانید؛ دما را بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند. دما را کم کنید تا حدی که جوشیدن ادامه پیدا کند. تا زمان نرم شدن سیب زمینی ها یعنی حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه، پخت را ادامه دهید. سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید.

همزمان در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، شیر، سرکه، شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید. نصف سس را به سیب زمینی ها اضافه کنید؛ بگذارید مواد خنک شود.
کرفس و باقی مانده سس را به سیب زمینی اضافه کنید؛ مواد را هم بزنید تا بخوبی روی آن را بپوشاند. جعفری و پیاز را خرد کنید. غذای شما آماده است، آن را بلافاصله سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

Let's block ads! (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *